تصاویری زیبا از برداشت انگور در ملایر همدان/ ایران زیباست
هر سال از اواخر تابستان برداشت انگور در منطقه «دره جوزان» شهرستان ملایر و روستای «توسک» و «جوزان آغاز» میشود.
به گزارش پشت پرده، شهرستان ملایر با وجود دارا بودن بیش از ده هزار هکتار باغات و تاکستانهای انگور سهم عمدهای را در تولید و صادرات کشمش در استان و حتی کشور برعهده دارد؛ اما با این وجود هنوز هم کشاورزان این شهرستان از روش سنتی خشک کردن و تیزآب زدن انگور بر روی کاهگل و در فضای باز برای خشک کردن این محصول استفاده میکنند.
روش سنتی تهیه کشمش، محصولات را در معرض آلودگی میکروبی بیشتری قرار میدهد و افت این محصول مهم شهرستان را نیز در پی دارد، همچنین خطر بارانزدگی را نیز افزایش میدهد و به گفته کارشناسان بسیار بهتر است که این محصول به صورت آویزان و عمودی خشک شود. ملایر یکی از شهرهای پیشتاز کشور در تولید انگور و کشمش است که سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تُن انگور و ۴۵ هزار تُن کشمش در این شهرستان تولید و صادر میشود همچنین از جمله صادرکنندگان بزرگ کشمش در جهان است و ۲۷ درصد از مجموع کشمشهای صادراتی دنیا از ملایر صادر میشود که سالیانه ۲۵۰ میلیون دلار عاید کشور میکند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰