تراز مثبت نقدینگی بانک ملی ایران در ماههای پایانی سال
به گزارش پشت پرده به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، ابوالفضل نجارزاده سرپرست این بانک در آخرین روز کاری سال به همراه عباس شفیعی رئیس هیات مدیره، حسن مونسان عضو هیات مدیره، امیر مسعود رزازان معاون مالی و تعدادی از اعضای هیات عامل و مدیران بانک، ضمن بازدید از بخشهای مختلف ادارات کل “خزانه” و “حسابداری مالی”، از زحمات همکاران پرتلاش این دو اداره طی سال ۱۴۰۱ قدردانی کردند.
در این بازدید امیر مسعود رزازان معاون مالی بانک ضمن ارایه گزارشی از عملکرد این دو اداره با بیان این نکته که اضافه برداشت از حساب بانک مرکزی که در مقطع آغاز سال، بالغ بر ۳۰ هزارمیلیارد ریال و میانگین آن در ماه آغازین سال قریب به ۷۰ هزار میلیارد ریال بوده است، در یک روند رو به بهبود طی سال ۱۴۰۱، در اسفند ماه به صفر رسید و این مهم علیرغم فشار شدید تقاضا، در بخش مصارف بانک حاصلشده است که باید آن را به عنوان یکی از دستاوردهای مهم سال جاری بانک ملی ایران دانست.
وی در همین زمینه گفت: تعداد روزهای اضافهبرداشت، از ۱۹۵ روز در سال ۱۴۰۰، به ۱۰۳ روز در سال ۱۴۰۱ کاهش یافته که عمده آن نیز مربوط به ماههای ابتدایی و میانی سال بودهاست.
رزازان در ادامه با اشاره به بهبود چشمگیر وضعیت بانک در بازار بین بانکی و همچنین سرمایهگذاری در اوراق قرضه دولتی افزود: طبق گزارشهای اولیه، سایر شاخصهای مالی و درآمد – هزینهای بانک نیز نسبت به سال ۱۴۰۰ بهبود قابل ملاحظهیافتهاست که گزارشات دقیق آن بعد از عملیات بستن حسابها ارائه خواهد شد.
معاون مالی در انتهای گزارش خود این توفیقات را حاصل زحمات خالصانه همه همکاران از یک سو و سیاستگذاری و ترسیم خط مشی صحیح و مناسب توسط مدیریت ارشد بانک از سوی دیگر دانست.
در پایان این بازدید نجارزاده سرپرست بانک از تلاشهای مسئولانه تمامی همکاران به ویژه در بخش صف قدردانی و ابراز امیدواری کرد در سال آینده با تلاش بیشتر و هوشمندانهتر کارکنان و کارآمدتر بودن سیاستگذاریها، بانک ملی ایران با شتاب بیشتری بتواند در مسیر تعالی و موفقیت گام بردارد.
برچسب ها :بانک ملی ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰