انتقاد وزیران خارجه ایران و چین از یکجانبهگرایی قلدرمابانه آمریکا
تهران – ایرنا – وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در ادامه رایزنیهای مستمر سیاسی دو کشور، از یکجانبه گرایی قلدرمآبانه آمریکا انتقاد کرده و حمایت قاطع خود را از چندجانبه گرایی و اصول حقوق بین الملل اعلام کردند. به گزارش روز چهارشنبه اداره کل اطلاعرسانی و امور سخنگویی وزارت امور
تهران – ایرنا – وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در ادامه رایزنیهای مستمر سیاسی دو کشور، از یکجانبه گرایی قلدرمآبانه آمریکا انتقاد کرده و حمایت قاطع خود را از چندجانبه گرایی و اصول حقوق بین الملل اعلام کردند.
به گزارش روز چهارشنبه اداره کل اطلاعرسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در ادامه رایزنیهای مستمر سیاسی دو کشور، امروز بهشکل ویدئویی دیدار و در مورد تحولات روابط دوجانبه، تشدید یکجانبه گرایی آمریکا و آخرین وضعیت برجام گفت وگو کردند.
در این گفت وگوی ویدئو کنفرانسی ظریف با تحسین عملکرد موفقیت آمیز چین در مبارزه با کرونا، حمایت متقابل دو ملت در این زمینه را فرصتی نوین برای نمایش همدلی دانست و از کمکهای دولت و ملت چین در این زمینه قدردانی کرد.
«وانگ ای» وزیر امور خارجه چین هم از ابراز همدردی و کمکهای ایران به مردم چین در مبارزه با ویروس کرونا تشکر کرد.
وزیر امور خارجه با اشاره به روابط جامع راهبردی دو کشور، ابراز امیدواری کرد سند همکاریهای جامع بهزودی به امضا طرفین برسد. وی با تاکید بر اهمیت توسعه روابط تجاری، پیشنهاد کرد تسهیلات ویژه ای برای سفر بازرگانان دو کشور در شرایط کرونایی فراهم شود.
ظریف همچنین با محکوم کردن دخالت آمریکا و برخی کشورهای غربی در امور داخلی چین، این رویکرد را موجب تضعیف ثبات بین المللی دانست.
وزرای امور خارجه دو کشور در این دیدار از یکجانبه گرایی قلدرمآبانه آمریکا انتقاد کرده و حمایت قاطع خود را از چندجانبه گرایی و اصول حقوق بین الملل اعلام کردند.
وزیر خارجه چین با استقبال از پیشنهادات در زمینه توسعه و تسهیل روابط تجاری اظهار داشت : این پیشنهادات و بهویژه تسهیل متقابل سفر تجار به سرعت مورد بررسی قرار میگیرد.
وانگ ای با تاکید بر حمایت قاطع چین از برجام و با اشاره به نامه اخیر خود به رییس شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل متحد اظهار داشت: چین با هرگونه تلاش برای تغییر مفاد برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت مخالف است و آمریکا پس از خروج از برجام حقی برای توسل به سازوکارهای پیش بینی شده در این رابطه را ندارد.
برچسب ها :ایالات متحده آمریکا ، برجام ، جمهوری خلق چین ، سازمان ملل متحد ، شورای عالی امنیت ملی ، محمد جواد ظریف
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰