کد خبر : 27092
تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 آبان 1403 - 14:15

امضای تفاهم نامه همکاری فولاد غدیر نی ریز با شرکت MME برای افزایش تولید آهن اسفنجی

امضای تفاهم نامه همکاری فولاد غدیر نی ریز با شرکت MME برای افزایش تولید آهن اسفنجی
تفاهم‌نامه فاز یک افزایش ظرفیت کارخانه احیاء مستقیم مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز با هدف افزایش تولید آهن اسفنجی و ارتقاء ظرفیت تولید فولاد در کشور با همکاری شرکت MME به امضا رسید.
Print Friendly, PDF & Email

به گزارش پشت پرده دکتر محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز، در نشست امضای این سند همکاری، با اشاره به اهمیت پروژه و تأثیر آن بر صنعت فولاد کشور، اظهار داشت: “پس از پایان محدودیت‌های انرژی، از مهرماه سال جاری، کارخانه فولادسازی غدیر نی‌ریز با ظرفیت ۱ میلیون تن وارد چرخه تولید مجدد شد. در حال حاضر، کارخانه تولید آهن اسفنجی فولاد غدیر با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در حال فعالیت است.

به همت همکاران ما در واحد بهره‌برداری، توانستیم در سال مالی گذشته رکورد تولید ۸۲۶، ۱۹۲ تن آهن اسفنجی را به ثبت برسانیم که بیش از ظرفیت اسمی کارخانه است.

وی با تأکید بر اهمیت تأمین شارژ فلزی برای واحد فولادسازی، افزود: “یکی از دغدغه‌های همیشگی ما در مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز، تأمین به‌موقع و کافی شارژ فلزی برای واحد فولادسازی بوده است. با توجه به رشد تقاضا و نیاز‌های روزافزون بازار داخلی و بین‌المللی، افزایش ظرفیت تولید آهن اسفنجی امری ضروری است. امیدواریم با اجرای فاز اول و دوم این پروژه، به ترتیب ظرفیت تولید به ۱ میلیون و ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برسد و این دغدغه را برطرف کنیم. ”

مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز همچنین به استفاده از تکنولوژی پیشرفته پرد که یک فناوری ایرانی در تولید آهن اسفنجی است اشاره کرد و این اقدام را جسورانه و نتیجه‌بخش دانست. او اظهار داشت: “تکنولوژی پرد توانسته است به خوبی در خطوط تولید آهن اسفنجی به کار گرفته شود و نتایج بسیار مثبتی به همراه داشته است. این موفقیت نشان‌دهنده توانمندی‌های صنعت داخلی و علمی کشور است. ”

در ادامه این نشست، دکتر مصطفی اسکندری، مدیرعامل شرکت MME، از همکاری با مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز به‌عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو و پر افتخار کشور ابراز خرسندی کرد و توضیح داد: “در این پروژه، با طراحی و اجرای سیستم‌های جدید از جمله پروژه تزریق گاز اکسیژن، قصد داریم ظرفیت تولید آهن اسفنجی را در کارخانه احیاء مستقیم این مجتمع به شکل چشمگیری افزایش دهیم. ما امیدواریم که این پروژه نه تنها در این مجتمع، بلکه به‌عنوان الگویی موفق در سایر کارخانه‌های تولید آهن اسفنجی با روش پرد نیز به‌کار گرفته شود.

وی ضمن قدردانی از دکتر مصطفی‌پور به دلیل دیدگاه مثبت و آینده‌نگرانه او، خاطرنشان کرد: “تلاش ما این است که با استفاده از تکنولوژی‌های نوین و بهبود فرآیند‌های تولید، بهره‌وری را افزایش داده و قدمی مهم در توسعه صنعت فولاد کشور و تولید آهن اسفنجی برداریم. این مشارکت بی‌تردید تحولی تازه در این صنعت ایجاد خواهد کرد و امیدواریم که در آینده شاهد گسترش این فناوری‌ها در دیگر کارخانه‌ها نیز باشیم. ”

امضای این تفاهم‌نامه گامی مهم در راستای توسعه صنعت فولاد کشور و افزایش تولید آهن اسفنجی به شمار می‌رود. افزایش ظرفیت تولید آهن اسفنجی نقش کلیدی در تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنایع فولادسازی و بهبود زنجیره تأمین این صنعت دارد که در نهایت به ارتقاء توانمندی‌های تولید ملی و رقابت‌پذیری در بازار‌های جهانی منجر خواهد شد.

این پروژه همچنین به عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات در راستای تحقق اهداف توسعه صنعتی کشور، به ویژه در حوزه تولید فولاد و آهن اسفنجی محسوب می‌شود و امید می‌رود که با اجرای آن، تحولات مثبتی در صنعت فولاد کشور و افزایش بهره‌وری به وجود آید.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.