مدیرعامل بانک ملی در گفتگو با
بانک ملی ۵۰ همت دیگر از دارایی های خود را واگذار می کند
به گزارش پشت پرده، ابوالفضل نجارزاده، مدیرعامل بانک ملی ایران درحاشیه همایش تامین مالی تولید از بنگاهداری به بنگاهسازی در پاسخ به سوال خبرنگارنبض بازارمبنی بر اینکه بانک ملی به عنوان پیشرو در خروج از بنگاهداری چه اقداماتی در دستور کار دارد، گفت: بانک ملی علاقه ای به بنگاهداری ندارد و با توجه به حمایت وزیر اقتصاد و برنامهی دولت چهاردهم، تاکنون ۳۶ همت از داراییهای خود را از بنگاهداری خارج کرده است و در حال حاضر مقرر شده که به عنوان بانکی پیشرو در این حوزه، این رقم را به ۵۰ همت برساند.
منابع بانکی در بانکها محبوس شده است
وی با بیان اینکه البته طبیعی است که ضمن این واگذاریها، با یک سری از مقاومتها در نظام بانکی مواجه شویم، تاکید کرد:با توجه به اهتمام وزیر امور اقتصادی و دارایی و حمایت آقای قالیباف رئیس مجلس، حتما شاهد خروج از بنگاهداری واقعی هستیم.همه بانکها در جهت پیگیری منابع منجمد در برخی از بانکها ملزم شده در جهت آزادسازیی این منابع و خروج و واگذاری بنگاهها، اقدام کنند تا شاهد تامین مالی مناسبتری از سوی نظام بانکی کشور باشیم و از آنجایی که بخشی از منابع نظام بانکی در بنگاههای بانکها محبوس شده، امیدواریم که با واگذاری، هم شاهد رونق اقتصادی و هم شاهد تامین مالی بهتر از سوی نظام بانکی باشیم.
برنامه ریزی وزیر اقتصاد برای تعیین ابزارهای جدید خروج از بنگاهداری
وی ادامه داد: وزیر اقتصاد یک برنامه ریزی انجام داده تا براساس آن بتوانیم از تمام ظرفیتها و پتانسیل های قانونی و با تعمال با مجلس شورای اسلامی، بتوانیم ابزارهای جدیدی را در اختیار نظام بانکی کشور قرار داده تا فرابند واگذاریها را به شکل مطلوب تری محقق سازیم و سوالی که در این میان مطرح میشود و از سوی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز مطرح شد، این است که در صورت واگذاری، این منابع به چه کسانی و کجا واگذار بشود. برای مثال باید بخشهایی که قرار است بنگاهها به آنها واگذار شود از ظرفیت لازم برخوردار باشند.
خروج از بنگاهداری باعث وارد شدن نقدینگی در چرخه تسهیلات می شود
وی با بیان اینکه زمانی که بنگاهداری اتفاق بیفتد، نقدینگی وارد چرخهی تسهیلاتدهی خواهد شد که منجر به رونق اقتصادی نیز خواهد شد،تصریح کرد:.حدود ۹۰ درصد از تامین مالی کشور از سوی شبکه بانکی تامین میشود و امروزه شرایط اقتصادی ایجاب میکند بانکها از بنگاه داری خارج شود. شبکه بانکی با خروج از بنگاه داری میتواند منابع لازم را با ترکیب منابع مردم، در راستای تامین مالی فراهم کند. بنابراین خروج از بنگاه داری را در دستور کار قرار دادهایم.
برچسب ها :بانک ملی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰