کد خبر : 27744
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 دی 1403 - 12:15

الزامات استفاده از هوش مصنوعی در صنعت بانکداری

الزامات استفاده از هوش مصنوعی در صنعت بانکداری
مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در صنعت بانکداری یک ضرورت است، اما این مهم همچون شبکه‌های اجتماعی دارای نقاط قوت و قابل بهبود است که باید به دقت مورد بررسی قرار گرفته و نقاط ضعف آن برطرف و نقاط قوت تقویت شوند.
Print Friendly, PDF & Email

به گزارش پشت پرده به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه‌گانی با بیان این مطلب در نشست تخصصی مراسم افتتاحیه دهمین رویداد تراکنش ایران در محل سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان که با عنوان “راهبرد‌های هوش مصنوعی از منظر مدیران بانکی” با حضور تعدادی از مدیران عامل بانک‌های کشور برگزار شد، افزود: برای بهره‌برداری مناسب از ظرفیت‌های هوش مصنوعی نیازمند زیرساخت‌هایی ازجمله، بانک اطلاعاتی کامل، انتظارات مشخص، چشم‌انداز و ماموریت‌های مدون، برنامه‌ریزی منسجم و. هستیم.

وی با بیان اینکه استفاده از این ابزار نیازمند “تحلیل‌داده” است تصریح کرد: مقوله آموزش نیز در این حوزه از اهمیت زیادی برخوردار است و ضرورت دارد اقدامات در راستای آموزش نیروی انسانی شبکه بانکی و مشتریان بیش از پیش گسترش یابد.

دکتر للـه‌گانی گفت: در سال‌های اخیر ابزار‌های نوآورانه بسیاری در صنعت بانکداری طراحی و رونمایی شده است، اما به دلیل عدم پیشبرد برنامه‌های آموزشی همراستا با طراحی این ابزارها، کمتر مورد استفاده قرار گرفته‌اند و لازم است آموزش‌های لازم را در سطح جامعه مستمرا توسعه دهیم.

وی به نقش هوش مصنوعی در پیگیری امور مشتریان بانک‌ها اشاره کرد و گفت: این ابزار می‌تواند در رتبه‌بندی مشتریان و تحلیل رفتار آنان مورد بهره‌برداری قرار گیرد. در حال حاضر در این بخش نیازمند تسریع در اقدامات هستیم.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در ادامه به مقوله رمزارز‌ها و ارتباط آن با هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: این دو با هم تفاوت دارند و ضرورت دارد که هر کدام در جای خود مورد بررسی قرار گیرد. امروزه هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، خدمات، فرهنگی و… مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما رمزارز‌ها معطوف به حوزه مشخصی هستند و ترکیب آنها با یکدیگر منطقی نیست.

وی با بیان اینکه رمزارز‌ها می‌توانند جایگزین اعتبارات اسنادی شوند خاطرنشان کرد: این ابزار امروزه در دنیا مورد پذیرش است و در نقل‌وانتقال بین‌المللی پول مورد استفاده قرار می‌گیرد. لازم است در کشور ما نیز از این مهم در راستای تبادلات جهانی بیش از گذشته استفاده شود.

دکتر للـه‌گانی تاکید کرد: باید با برنامه‌ریزی مناسب و اهداف تعیین‌شده به سمت استفاده از رمزارز‌ها گام برداریم.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پایان ابراز امیدواری کرد دهمین رویداد تراکنش ایران و نشست‌های تخصصی آن منجر به بررسی ابعاد گوناگون هوش مصنوعی در صنعت بانکداری و نقش رمزارز‌ها در تبادلات بین‌المللی شود و در نهایت بستر استفاده مناسب از این ابزار‌ها در کشور را فراهم کند.

شایان ذکر است، در پایان این مراسم جوایز چهره‌های ماندگار و مدیران موثر در صنعت بانکداری از سوی هیئت داوران از جمله مدیرعامل بانک رفاه کارگران به برگزیدگان اعطاء شد.

در ادامه نمایشگاه دهمین رویداد تراکنش ایران با حضور فعال و اثربخش بانک رفاه کارگران در محل کانون پرورش فکری کورکان افتتاح شد. این نمایشگاه تا روز چهارشنبه ۱۹ دی ماه میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.