سهامداران از توسعه پرقدرت بهمن درسال ۱۴۰۱حمایت کردند
به گزارش پشت پرده مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت گروه بهمن برای سال مالی ۱۴۰۰ در تاریخ ۲۸ تیرماه ۱۴۰۱ با حضور ۷۸.۵ درصد از سهامداران برگزار شد. پس از ارائه گزارش عملکرد سال مالی مذکور توسط هیات مدیره، تصویب صورت های مالی، سود سهام تقسیمی، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، پاداش و حق حضور اعضا هیات مدیره و کمیته های تخصصی شرکت و همچنین انتخاب اعضای حقوقی هیات مدیره شرکت در دستور کار مجمع قرار گرفت.
در ابتدای جلسه ی مجمع جهت تشکیل هیئت رئیسه مجمع، آقای جمشید ایمانی (به عنوان احدی از سهامداران) به عنوان داوطلب ریاست مجمع به همراه آقایان کیوان قاصدی و سعید محمد علیزاده به عنوان ناظرین و احمد زکی خانی به عنوان منشی جلسه توسط اکثریت حاضرین در مجمع انتخاب شدند. همچنین در این مجمع، آقایان بیوک علیمرادلو به عنوان مدیر عامل شرکت در کنار سایر اعضای هیات مدیره، زواره به عنوان نماینده سازمان بورس و فاطمی و جعفری نمایندگان موسسه حسابرسی آزمودگان نیز مشارکت داشتند. پس از انتخاب هیئت رئیسه، رئیس مجمع با اعلام حضور ۷۸.۵ درصد سهامداران رسمیت جلسه را اعلام نمود.
در جریان ارائه گزارش عملکرد توسط اعضا هیات مدیره گروه بهمن، سهامداران در خصوص برنامههای آتی این شرکت و شرکت های بهمن موتور و بهمن دیزل، پروژه تیوان، سرمایه گذاری های آتی شرکت در حوزه پتروشیمی و ملک پوشینه بافت و… سوالاتی مطرح کردند که اعضا به آنها پاسخ دادند.
پس از قرائت گزارش بازرس قانونی و حسابرسی، صورتهای مالی شرکت برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۰/۱۲/۲۹ تصویب و معاملات ماده ۱۲۹ نیز با رعایت تشریفات قانونی تنفیذ گردید. همچنین با موافقت سهامداران حقیقی و حقوقی حاضر در مجمع، سود سهام گروه بهمن ۷ریال پیشنهاد شد که مورد موافقت و تصویب مجمع قرار گرفت. در خصوص سایر موارد دستور جلسه ی مجمع، حق حضور اعضا غیرموظف هیات مدیره ۱میلیون و ۶۰۰ هزارتومان جهت حضور حداقل یکبار در ماه تعیین گردید. در همین راستا پاداش هیات مدیره گروه در سال جاری ۵۵۰میلیون تومان تصویب شد. در خصوص انتخاب اعضای هیات مدیره، شرکتهای ۱-فن پردازان بهمن ۲-سرمایه گذاری اندیشه فردا ۳-سرمایه گذاری توسعه انرژی هور ۴-بازرگانی تجاری آذر ابادگان ماد پارت ارس ۵-ویسمن موتور برای باقیمانده مدت تصدی قانونی انتخاب شدند.
طبق مصوبه این مجمع روزنامه جهان صنعت در سال ۱۴۰۱ به عنوان روزنامه کثیرالانتشار این گروه معرفی شد. همچنین موسسه آزمودگان به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه حسابرسین نیز به عنوان علی البدل انتخاب شدند.
هیات مدیره گروه بهمن در تشریح دلایل پیشنهاد سود هفت ریالی سهم، اعلام نمودند که این رقم با هدف توسعه گروه بهمن و دستیابی به ارقام بالاتر تولید تعیین گشته است که سهامداران با رای موافق، از ادامه مسیر توسعه و افزایش تولید و تنوع محصول گروه بهمن حمایت کردند.
در جریان مجمع اعضا هیات مدیره، برنامه های آتی این شرکت برای افزایش ۲.۵ برابر تولیدات در سال ۱۴۰۱ را تشریح کردند؛ به همین ترتیب تعیین تکلیف پروژه تیوان از دیگر برنامههای گروه بهمن در سال جاری اعلام گردید. در همین رابطه مهندس حمیدرضا منجی گفت: شرکت تیوان به منظور تولید موتور و گیربکس شکل گرفته است. بر همین اساس در شرایط سخت تحریمی، تجهیزاتی از کشور آلمان تهیه و وارد کشور شده است. این پروژه در شهرک کاسپین در حال اجرا است . هم اینک ۹۴درصد سهام تیوان در اختیار گروه بهمن هست.
گروه بهمن در شرایط تحریم، رکورد خوبی در تولید و اشتغالزایی داشته است
مهندس بیوک علیمرادلو مدیر عامل بهمن از دو برابر شدن میزان تولید این گروه در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: روند تولید در سال ۱۴۰۰ ، ۲۶ هزار و ۲۸۷ عدد بوده که این میزان در سال ۱۴۰۱ به دو برابر خواهد رسید.
بیوک علیمرادلو در مجمع این گروه گفت: علیرغم اینکه در سال گذشته کل صنعت خودرو افت ۲.۹ درصدی داشت اما این گروه رشدی ۵۵درصدی داشته است. اگرچه از ظرفیت اسمی ۱۲۰هزار دستگاه فاصله داریم.
وی در همین رابطه افزود: باید شرایطی هم در بخش زیرساختی و هم در نیروی انسانی فراهم شود تا بتوانیم در شرایط تحریم مسیر توسعهمان را ادامه دهیم. با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر پشتیبانی از تولید و مانع زدایی، تلاش کردیم موانع را برداریم و اشتغالزایی کنیم. وی در همین رابطه با اشاره به اشتغال بیش از ۴۸۰۰ نفر در گروه بهمن گفت: این میزان در یک سال گذشته علیرغم وجود تمامی موانع رشد بسیار خوبی داشته است.
بیوک علیمرادلو در خصوص استراتژی گروه بهمن افزود: ما در گروه بهمن به دنبال متمایز بودن هستیم که این استراتژی جواب خوبی داده و توانستیم در محصول هم رفتار کاملا متمایزی را داشته باشیم.
مدیرعامل گروه بهمن در بخش دیگری از گزارش خود به افزایش تولید گروه بهمن در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۶۰۰ میلیارد تومان به صورت تلفیقی و ۸۲۱ میلیارد تومان سود در شرکت اصلی شناسایی شده است. وی درآمد عملیاتی تلفیقی ۱۵هزار میلیارد تومانی را نیز بخش قابل توجهی از عملکرد شرکت در سال ۱۴۰۰ دانست. وی در خصوص سهم بهمن از بازار خودروی ایران گفت: جایگاه اول بازار کامیونت کشور ۵۲ درصد به بهمن تعلق دارد و در همین راستا نباید از سهم بزرگ ۲۸درصدی بهمن در بازار مینی بوس کشور غافل شد.
ملک بافکار تعیین تکلیف خواهد شد
رییس هیأت مدیره ، جمشید ایمانی در پاسخ به پرسش یکی از سهامداران در خصوص پروژه بافکار گفت: شرکت در حال پیگیری تغییر کاریری پروژه به مسکونی، اخذ پروانه ساخت و حل و فصل قرارداد مشارکت قبلی پروزه با شهرداری منطقه ۱۶ می باشد و در این راستا گام های مهمی برداشته و تفاهماتی نیز صورت گرفته است.
وی از اطلاع رسانی جزئیات بیشتر در سامانه کدال خبر داد.
برچسب ها :شرکت گروه بهمن ، مجمع عمومی عادی سالیانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰