کد خبر : 27767
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 دی 1403 - 6:26

نیشکر، شیرین‌ترین عرضه اولیه تاریخ فرابورس/ بانک‌ ملی ایران به عنوان مالک ۴۰ درصدی شرکت نیشکر و صنایع جانبی ، سهام خود را عرضه کرد

نیشکر، شیرین‌ترین عرضه اولیه تاریخ فرابورس/ بانک‌ ملی ایران به عنوان مالک ۴۰ درصدی شرکت نیشکر و صنایع جانبی ، سهام خود را عرضه کرد
شرکت نیشکر و صنایع جانبی با نماد «نیشکر» از شرکتهای زیر مجموعه بانک ملی ایران ، امروز دوشنبه ۲۴ دی ماه ۱۴۰۳ با استقبال بی نظیر ۱ میلیون و ۳۱۸ هزار کد معاملاتی و ۱۲۳ صندوق مشارکت کننده، توانست عنوان بزرگترین عرضه اولیه تاریخ فرابورس ایران را به خود اختصاص دهد.
Print Friendly, PDF & Email

به گزارش پشت پرده به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، نیشکر همچنین با کشف قیمت ۴۳۵۳ تومانی و با ثبت رکورد دارا بودن پر حجم ترین گزارش ارزش گذاری برای عرضه اولیه در بازار سرمایه، توانست به ارزش بازاری بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان دست پیدا کند.

بنابر اعلام مدیرعامل فرابورس ایران، یک میلیون و ۳۱۸ هزار کد معاملاتی و ۱۲۳ صندوق مشارکت کننده در عرضه اولیه «نیشکر» مشارکت داشتند و با کشف قیمت ۴۳۵۳ تومانی سهم «نیشکر»، ارزش بازاری این سهم به حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان رسید و از این حیث عنوان بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ فرابورس را به خود اختصاص داد.

عرضه اولیه ۱.۵ درصد از سهام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در نماد معاملاتی «نیشکر» روز دوشنبه ۲۴ دی‌ماه ۱۴۰۳ در بازار دوم فرابورس ایران به عنوان بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ فرابورس با موفقیت انجام شد.

در جریان عرضه اولیه سهام این شرکت به روش ترکیبی، هر سهم «نیشکر» پس از رقابت ۱۲۳ صندوق‌سرمایه‌گذاری سهامی و مختلط، ۴۳ هزار و ۵۳۰ ریال کشف قیمت شد.

مجموع سهام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با نماد «نیشکر» ۱۱ میلیارد و ۴۳۱ میلیون و ۱۴۵ هزار سهم است که ۱۰۵ درصد آن معادل ۱۷۱ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۱۷۵ سهم برای عرضه اولیه در نظر گرفته شده بود که در مرحله اول این عرضه اولیه، ۰.۵ درصد به سرمایه‌گذاران واجد شرایط و در مرحله دوم یک درصد از سهام نیشکر به سایر سرمایه‌گذاران عرضه شد که یک میلیون و ۳۱۷هزار و ۷۰۸ کد معاملاتی حقیقی و حقوقی در این مرحله مشارکت داشتند.

بر اساس مصوبه هیات وزیران در سال ۱۳۸۱ سهام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی بصورت ۴۰ درصد بانک ملی ایران، ۴۰ درصد بانک صادرات و ۲۰ درصد وزارت جهاد کشاورزی تغییر یافت، این شرکت در حال حاضر دارای ۲۰ شرکت وابسته و فرعی است.

پس از عرضه  مرحله اول  به صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی و مختلط ، قرار است  مرحله دوم عرضه به سایر سرمایه‌گذاران انجام گیرد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.