دکتر فرزین تاکید کرد: سهم قابل توجه بانک ملی ایران در تامین مالی خرد کشور
به گزارش پشت پرده به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمدرضا فرزین در این نشست با اشاره بر ارایه برنامه جامع نیروی انسانی بانک به سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: جذب نیروی انسانی جدید از اهمیت بالایی برای بانک برخوردار است چرا که با بازنشستگی نیروها، خلاء جدی کمبود نیرو را خواهیم داشت و از این رو برنامه جامع نیروی انسانی به سازمان اداری و استخدامی کشور ارایه شده است.
وی با اشاره بر جبران بخش عمدهای از ناترازی نقدینگی بانک با طرحهای تلاش ملی و همت ملی افزود: با این طرحها شاهد رشد جذب سپردهها و جبران بخش زیادی از ناترازی نقدینگی بانک بودیم.
فرزین با بیان اینکه بخش عمدهای از داراییهای بانک، فاقد جریان نقدینگی هستند، اظهار کرد: ۱۴۰ همت از داراییهای بانک فاقد جریان نقدینگی است که بخش عمده مشکلات بانک در زمینه ناترازی نقدینگی هم از همین موضوع نشات میگیرد. در این راستا و به منظور کاهش زیان، دفتر مهندسی مالی در بانک راه اندازی شد که این مهم میتواند کمک شایانی به کاهش جریان زیان مالی کند.
مدیرعامل بانک ملی ایران ایجاد گروه مالی را از مهمترین اقدامات این بانک در تغییر ساختاری خود عنوان و گفت: همچنین بانکداری شرکتی، خرد، تجاری و دولتی در ساختار معاونت بانکداری جامع ایجاد شده است و قرار است امسال چندین شعبه به بانکداری شرکتی اختصاص یابد. همچنین توسعه شعب دانش بنیان به عنوان اولین شعب تخصصی این شرکتها در کشور از دیگر برنامههای جدی ماست.
فرزین با تاکید بر توسعه فعالیت بانک ملی ایران در سایر کشورها ادامه داد: به دنبال ایجاد یک بانک در کشور چین هستیم. همچنین شعبه هامبورگ ما میتواند به عنوان یک بانک مجزا با محوریت فعالیت در اتحادیه اروپا قرار گیرد. در روسیه نیز بیزینس سنتر را برای تجار ایرانی راه اندازی کرده و افتتاح حساب برای حسابهای کارگزاریها نیز صورت گرفته است.
وی ورود به سرمایه گذاری در بخش انرژی را از محوریترین اقدامات بانک ملی ایران در سال جاری عنوان و اضافه کرد: بانک ملی ایران تاکنون فعالیت خاصی در بخش انرژی نداشته است، اما امسال به سرمایه گذاری در این بخش ورود کردیم و سرمایه گذاری ۱۲ میلیارد دلاری در پروژه پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، سرمایه گذاری ۱۵ درصدی در پروژه تامین مالی طرح توسعه میدان نفتی آزادگان و سرمایه گذاری در پروژه تامین مالی طرح احداث مخزنگاه شهید نادر مهدوی را پذیرفتیم.
فرزین با تاکید بر سهم قابل توجه بانک ملی ایران در تامین مالی خرد کشور تصریح کرد: شرکت سککوک در پذیرش سفته و برات الکترونیک کشور پیشتاز و اولین بوده است و از این رو، نقش قابل توجهی در بحث تامین مالی خرد داریم.
وی توجه به توسعه شعب بانک ملی ایران با توجه به شرایط روز را خواستار شد و ابراز کرد: جریان جمعیتی و نقدینگی در کشور تغییر کرده؛ بر همین اساس توسعه شعب با ساختار جدید مد نظر است تا ارائه خدمات به نحو مطلوبتر صورت پذیرد.
لازم به ذکر است، افزایش نقدی سرمایه، تعیین تکلیف بدهیهای دولت به بانک و پرداخت به صورت نقدی، اوراق و…، صدور مجوز شرکت تامین سرمایه بانک توسط شورای عالی بورس، افزایش بودجه سرمایهای و جاری متناسب با نیاز واقعی و تورم، پیگیری و مساعدت در کاهش سپرده قانونی به ویژه قرض الحسنه پس انداز با توجه به حجم عمده تکالیف بانکی، خروج بانکها از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری، بهبود وضعیت کارکنان و جبران خدمات متناسب با حجم کار و تورم از جمله درخواستهای هیات مدیره از اعضای مجمع امروز بود.
همچنین دکتر سید عباس حسینی معاون بانک، بیمه و شرکتهای دولتی وزیر اقتصاد نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه باید برنامه جامع نیروی انسانی بانک ملی ایران ارایه و با توجه به لزوم جذب نیروی انسانی در این بانک، مورد توجه ویژه قرار گیرد، گفت: همچنین امیدواریم در سال جاری شاهد اتفاقات خوبی در بخش واگذاریهای اموال مازاد و موضوع ماده ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید از سوی این بانک باشیم.
امیر مسعود رزازان معاون مالی بانک نیز با بیان اینکه امیدواریم در سال ۱۴۰۱ شاهد سودآوری بانک و کاهش بیش از پیش جریان زیان دهی و ناترازی نقدینگی باشیم، گفت: تکالیف تکلیفی بسیار سنگینی بر دوش بانک ملی ایران است به طوری که در سال ۱۴۰۰ مانده تسهیلات تکلیفی صرف نظر از مطالبات از دولت و تسهیلات قرض الحسنه حدود ۳۴ همت بوده است. امسال نیز میزان تسهیلات تکلیفی بانک در حدود ۱۴۰ همت است.
وی همچنین گزارشی از وضعیت مالی و عملیاتی بانک در سال ۱۴۰۰ به اعضای مجمع ارایه کرد.
برچسب ها :بانک ملی ایران ، تامین مالی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰