یهودیان مخفی
تاریخچه روابط ایران و رژیم صهیونیستی به اوایل دوره پهلوی دوم می رسد، دولت ایران در زمان نخستوزیری محمد ساعد مراغهای حدود ۱ سال پس از تشکیل رژیم صهیونیستی(۲۳ اسفند ۱۳۲۸) این کشور را به طور دوفاکتو به رسمیت شناخت و سرکنسولگری خود را در اورشلیم دایر کرد. تا آن هنگام حدود ۵۰ کشور رژیم اسرائیل را به رسمیت شناخته بودند. اما محمد مصدق در ۱۵ تیر ۱۳۳۰ شناسایی رژیم اسرائیل را پس گرفت.
به گزارش پشت پرده , مناسبات ایران و رژیم اسرائیل در این سالها زمینهای مختلفی گسترش مییافت. ولی عمده تبادلات صورت گرفته بین ایران و رژیم اسرائیل مربوط به معامله سلاح و تجهیزات نظامی بوده است. همانند آمریکا، رژیم اسرائیل نیز اساس معاملات خود با ایران را به فروش سلاح به ایران در ازای دریافت نفت از این کشور نهاده بود.
رژیم اسرائیل در زمان پهلوی در زمینه مدرنیزهسازی کشاورزی، دفاع هوایی و گردشگری و همچنین آموزش تعداد ۱۵۰۰ متخصص تعاونیهای سازندگی در ایران فعالیت داشت. در حیطه روابط تجاری، در سال ۱۹۷۳ رژیم اسرائیل ۳۳ میلیون دلار صادرات به ایران داشت. این مقدار در ۱۹۷۴ به ۶۳ میلیون و در ۱۹۷۷ به ۱۹۵ میلیون دلار رسید. در سال ۱۹۷۸، رژیم اسرائیل ۷٪ کل صادرات خود
هواپیمایی ال عال از سال ۱۹۶۰ به بعد، دارای پروازهای ثابت از فرودگاه بینالمللی مهرآباد به فرودگاه بینالمللی بن گوریون بود.
همچنین در سال ۱۹۷۵ ایران به قطعنامه ۳۳۷۹ مجمع عمومی سازمان ملل متحد که به موجب آن صهیونیسم مساوی نژادپرستی شمرده شد، رای مثبت داد.
در زمان سلطنت پهلوی دوم تعداد زیادی از شرکت های اسرائیلی در زمینه ساخت و ساز و پیمانکاری تاسیسات بزرگ فعالیت داشتند.
نخستینبار در آذرماه ۱۳۸۹ سایت خبری پارسینه با انتشار تصویری نشان داد که با گذشته حدود سی و دو سال از پیروزی انقلاب، نقش ستاره داوود روی بام ساختمان مرکزی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران واقع در فرودگاه مهرآباد تهران همچنان دست نخورده باقی مانده که توسط گوگل ارث ثبت شده بود
وجود ستاره داوود روی ساختمان مرکزی ایرانایر به آن دلیل بود که در زمان پهلوی، چندین شرکت اسرائیلی در زمینه ساختوساز و پیمانکاری تاسیسات بزرگ، پروژههای مهمی را در ایران اجرا کردند.
به دنبال این رخداد، شرکت ایرانایر بلافاصله نسبت به حذف نماد اسرائیل اقدام کرد و تصاویر جدید ماهواره گوگل ارث نیز نشان میداد که روی آن پوشانده شده است.
برچسب ها :رژیم صهیونیستی ، شرکت های اسرائیلی ، یهودیان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰